Nieuws

Het beruchte fenomeen dat Black Friday heet

In november is het zover: dan mogen we met z’n allen weer het feestdagen seizoen inluiden met de scherpste Black Friday deals. Steeds meer mensen kiezen ervoor om die grote kerstcadeaus tijdens deze mega kortingsdagen te scoren. Want Black Friday is niet alleen vrijdag. Winkels trekken het succes van deze sale vaak een paar dagen en soms zelfs een hele week door. Dit is hartstikke mooi voor ons, want dan weten we zeker dat we een aantal goede deals kunnen scoren.

De grootste sale vanuit de VS

Black Friday is, net als zoveel typisch Amerikaanse tradities, over komen waaien naar Nederland en andere Europese landen. Het is de dag dat retailers gigantisch gaan stunten met prijzen, om zo veel klanten naar hun winkels toe te trekken. In Amerika is het zelfs een nationale vrije dag, waarop veel mensen (behalve winkeliers natuurlijk) de dag vrij krijgen om optimaal te kunnen shoppen. Hier in Nederland gaat het nog niet zo ver. Maar steeds meer mensen doen grote aankopen hier tijdens Black Friday. Met name elektronica, omdat dat normaal gesproken erg duur is en je tijdens deze kortingsperiode zulke goede deals kunt vinden.

Van elektronica tot mode

Echter draait het bij Black Friday niet alleen om elektronica. Langzaam maar zeker doen ook mode winkels mee met de trend. Grote winkels met een ruim assortiment van verschillende artikelen doen mee, zo kun je bijvoorbeeld super scherpe dr martens black friday deals scoren. Bij Wehkamp krijg je tijdens Black Friday tot wel 60% korting op een groot deel van hun assortiment. Wehkamp biedt van alles aan, zoals mode voor dames, heren en kinderen, maar ook huishoudelijke producten, boeken en elektronica. Daarom is Wehkamp een goede retailer voor je Black Friday Wehkamp aankopen, omdat je vrijwel alles onder een dak hebt.

Ken het winkelbeleid

Het is verleidelijk om tijdens Black Friday verwoedt in het rond te klikken en van alles in je winkelmandje te doen omdat de druk hoog ligt. Je weet namelijk dat er duizenden mensen op hetzelfde moment als jij naar dezelfde artikelen aan het kijken is en je wilt niet dat de dingen die jij graag wilt kopen uitverkocht raken. Voorkom het uitgeven van onnodig veel geld en koop echt alleen wat je nodig hebt. Anders zit je straks met allemaal producten die je misschien niet gaat gebruiken. Ook is het aan te raden om goed te kijken naar het winkelbeleid van de winkel of webshop waar je koopt. Zo weet je of je ongewenste aankopen weer kan retourneren en binnen hoeveel dagen dat mag.

Laat een antwoord achter