Nieuws

Hoe maak jij een outfit helemaal compleet?

Sommige mensen gaan er helemaal in op en kunnen er uren aan besteden. Andere mensen zijn binnen vijf minjuten klaar. Maar soms is het wel eens leuk om je helemaal op te doffen voor een avondje uit en moeite te doen voor jouw outfit. Maar waar let jij dan allemaal op wanneer jij helemaal los gaat met jouw outfit?

 

Laten we beginnen met de kleding

Eigenlijk draait het meeste hier om. De kleding die je aan hebt. Ga jij voor een outfit die heel chic is of juist voor een meer nette maar toch beetje casual outfit? Je kan natuurlijk helemaal los gaan. En dat maakt het juist leuk. Want op dit moment wanneer je bijvoorbeeld lang gaat dineren of borrelen in een luxe tent is niets te gek. En kan je je helemaal uitleven op jouw outfit. Of je nu voor een nette broek met blouse gaat, een jumpsuit, een mooie rok of een hele mooie nette jurk. Het maakt helemaal niet uit want jij maakt uiteindelijk jouw outfit helemaal af.

 

Mooie bijpassende schoenen

Onder een mooie outfit wil je natuurlijk wel perfecte bijpassende schoenen hebben. Of dit nu instappers zijn of hoge hakken. Jij kiest ze uit en zorgt dat ze matchen bij jouw outfit natuurlijk. Je kan natuurlijk kijken voor veel verschillende schoenen en merken zoals Via Vai damesschoenen. Het mooie is wel, tenminste dat vind ik, wanneer je een rustige outfit hebt om dan schoenen er onder aan te doen die mooi opvallen en eigenlijk ook een beetje de show stelen. Dan heb je toch een mooie erecatcher bij jouw outfit.

 

Mooie make-up die past bij de gehele look

Wanneer je vaak in jouw dagelijkse leven een neutrale make up look maakt. Kan je bij avonden zoals deze, ook los gaan met de make up. En net iets fellere kleur oogschaduw die je op kan doen of een mooie opvallende kleur lipstick. Tijdens deze avond mag je los gaan, mits het natuurlijk wel bij elkaar past.

 

Accessoires om het helemaal af te maken

Wanneer je een avond uit gaat wil je natuurlijk wel een tas meenemen waar je jouw spullen in kan stoppen die je bij je moet hebben. Denk aan je sleutels, portemonnee en je telefoon. Dan moet deze tas ook wel passen bij jouw outfit. Een paar laatste toepassingen met oorbellen, een ketting en armband om het geheel toch even af te maken om daarna op pad te gaan en een kleine modeshow weg te geven aan de mensen die je tegen komt.

Laat een antwoord achter