Nieuws

Het is weer tijd om je zomer outfit te shoppen!

De zomermaanden komen er weer aan! Terwijl we nu al kunnen genieten van zomerse dagen met aangename temperaturen, ligt de zomercollectie alweer in de winkel en kun je er ook in de webshops weer flink op los shoppen. Met de nieuwste modetrends en unieke kleding is er weer volop mogelijkheid om favoriete items te shoppen, waarmee we eindeloze combinatie skunnen maken voor in het zomersieozen. Zo kijken we naar verschillende jurken en rokjes, maar is het ook leuk om verschillende basis kledingstukken aan te schaffen voor een zakelijke outfit. We geven je graag een aantal tips, zodat we er modieus en stijlvol bij zullen lopen tijdens het komende zomerseizoen!

Kies voor kleding van travelstof

Op het gebied van zomerkleding zijn er weer vele trends te vinden, maar valt de kleding van travelstof toch erg veel op. Travelstof is een zeer bijzondere en prettige stof welke de afgelopen jaren enorm populair is geworden. De travelstof van polyamide en elasthan wordt op een speciale manier geweven, waardoor de stof beschikt over bijzondere eigenschappen: comfortabele stretch, ademend, snel drogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, pillingvrij, makkelijk wasbaar en UV beschermend, Een enorme waslijst, maar toch is het echt waar! De unieke comfortabele stretch maakt de broek uniek, waardoor de items van travelstof een must-have zijn tijdens de zomercollectie!

Unieke broeken voor tijdens de zomer

Op het gebied van vrouwenkleding zijn er enorm veel verschillende broeken te vinden. Zo zijn er jeans in verschillende soorten te verkrijgen, zoals high- en low waist. Ook de gekleurde broeken doen het tegenwoordig erg goed, zoals de gebleekte spijkerbroeken maar ook de geliefde broeken van travelstof. Zo zou je eens kunnen kijken naar een zwarte broek travelstof. Deze broek is erg net en hierdoor ideaal voor een zakelijke outfit, maar straalt de broek ook sportiviteit uit wanneer je deze combineert met een leuk shirt of blouse. De broeken van travelstof zijn echter in meerdere kleuren te verkrijgen, zoals een broek travelstof blauw, waardoor er eindeloos te combineren is in zowel de materialen als de kleuren van de broeken!

Kies voor jurken, comfortabel en gemakkelijk tijdens de zomer! 

Een ander uniek kledingstuk wat wij als vrouwen erg veel dragen in de zomer, zijn jurken. Jurken zijn erg gemakkelijk te dragen, zitten comfortabel en hebben de jurken ook nog eens een juiste pasvorm. Zo kun je een iets wat dikkere en nettere jurk prima dragen voor een dag op kantoor, terwijl een losse jurk van dunne stof juist ideaal is voor een hete stranddag. De jurken zitten erg luchtig en zul je hier niet erg in gaan zweten, waardoor het de juiste comfort geeft tijdens de warme dagen en je er te allen tijde stijlvol bij zult lopen!

 

Laat een antwoord achter