Nieuws

Grote schoenenverzameling

Als ik ergens fan van ben zijn dat wel schoenen. Mijn huis staat er vol mee. Sinds jongs af aan ben ik al heel zuinig op mijn schoenen. Waar mijn broertje en zusje hun schoenen kapot sleten op het voetbalveld of bij het klimmen in bomen, hield ik mijn nieuwe schoenen altijd netjes. Wanneer ik wist dat mijn schoenen vies konden worden, nam ik altijd mijn oude schoenen mee. Mijn ouders vonden het heel wonderlijk dat ik hier op jonge leeftijd al over nadacht. Ik was altijd blij als ik mijn nieuwe schoenen netjes kon houden. Wanneer ik dan nieuwe nodig had omdat mijn voeten weer gegroeid waren, kon ik mijn oude schoenen op het plankje in mijn kamer zetten. 

De beste tip

Zo begon mijn onschuldige schoenenverzameling. Nu, dertig jaar later, zou mijn man het een uit de hand gelopen verzameling noemen. Overal in het huis staan schoenen van mij. Weliswaar in een keurige staat, want ik ben nog steeds heel zuinig op mijn schoenen. Mijn vriendinnen zeggen ook vaak dat ze erg jaloers zijn op mijn schoenen. Elke keer als een vriendin dat zegt meld ik haar dat ik de beste tip voor haar heb, namelijk schoenen van Via Vai kopen. Dit merk heb ik een tijdje geleden ontdekt. Het is echt een perfect merk. Waarom? Ze hebben namelijk laarsjes, sneakers, sandalen en nog veel meer. Hierdoor is dit merk met recht onmisbaar in iedere vrouw haar schoenenkast. Zelf koop ik ze vaak bij Van Arendonk. Deze webshop heeft namelijk een ruime collectie Via Vai damesschoenen op voorraad. 

Tevreden reacties

Mijn laatste aankoop bij Van Arendonk zijn hele toffe platform sneakers. Ik had geluk, want ze waren toen in de aanbieding en ik kreeg ook nog eens gratis verzending. Omdat ik vaker mijn schoenen van Via Vai hier koop, weet ik mijn maat en is online bestellen dus een hele goede oplossing. Het scheelt mij ook nog eens tijd en ik ben erg tevreden over de goede bezorging. Nadat ik deze tip aan mijn vriendinnen had verteld, hebben veel van hun ook schoenen hier gekocht. Toevallig een paar die dezelfde maat hebben konden eerst mijn schoenen passen zodat ze zeker wisten dat ze de juiste maat bestelden. Nadat hun schoenen bezorgd waren kreeg ik allerlei positieve berichtjes over hoe lekker de schoenen lopen en hoe blij ze met mijn tip waren. Dit maakt mij ook weer extra blij. Ik denk stiekem dat mijn man het niet zo leuk vindt dat ik nu nog meer aangemoedigd ben voor het kopen van schoenen, maar ik ben heel blij hiermee. 

Laat een antwoord achter